De winkel en webshop zijn gesloten vanaf 20 juli tot en met 29 juli

Wie zijn wij

Als kind was Greet altijd al creatief bezig. Daarom koos ze later ergotherapie als studierichting, dit vooral omdat ze zeer sociaal is en graag onder de mensen komt.

Toen Greet afstudeerde boeide de psychiatrie haar het meest en kon ze onmiddellijk aan de slag bij PC Caritas. Mensen aanzetten tot creativiteit is een boeiende taak, vooral omdat het zoveel losmaakt in de mens. Zo leerde Greet ook de materie hout beter kennen en het plezier om er mee te werken. “Ik kreeg de kans om op het werk te leren figuurzagen en stond versteld tot welke mooie eindproducten ik kwam”. Mijn vingers kriebelden stelde Greet: “Ik kocht een figuurzaag destijds en ik schreef me toen direct in voor hobbybeurzen”.

Het werd een passie, de perfecte afleiding om de stress en de zorgen van het dagelijkse leven te vergeten. Pas in 2004 durfde Greet de stap te zetten naar zelfstandigheid en startte ze haar eigen zaak op in bijberoep. Eind 2016 besliste Greet om van haar hobby haar hoofdberoep te maken en een winkel pal in het centrum van Gent te openen.

Omdat Greet graag met mensen werkt heeft ze een concept uitgewerkt om samen te werken met mensen in arbeidszorg, in de voormiddag gaat ze naar het atelier waar mensen in arbeidszorg werken en in de namiddag komen mensen met een beperking in de winkel werken. 

Geen lage loonlanden, wel handgemaakt en ecologisch! Eigen ideeën kunnen uitgewerkt worden.

In de mate van het mogelijke proberen we zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen en staan we steeds klaar.

Handgemaakte houten letters Gent | Het Bezige Bijtje atelier

Wat kunnen wij voor u betekenen

Sta je voor een belangrijke mijlpaal in je leven zoals geboorte, communie, verjaardag, huwelijk, pensioen… en zoek je hiervoor een origineel gepersonaliseerd artikel of geschenk?

Neem dan zeker hieronder een kijkje op onze webshop.

Heb je zelf een idee of vind je niet onmiddellijk wat je zoekt, wij staan ook open voor op maat gemaakte artikelen.

We zijn druk in de weer om de website te optimaliseren. Indien u bij uw bestelling een probleem ondervindt, gelieve dan contact op te nemen via info@hetbezigebijtje.be en we helpen je direct verder! Bedankt voor uw begrip.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.