Het Bezige Bijtje

Handgemaakte houten decoratie-, geschenk-, bedrijfs-, trouw-, communie-, geboorte- en doopartikelen, gepersonaliseerd en op maat! In samenwerking met arbeidszorg.

Heb u vragen, wenst u iets op maat, contacteer ons vrijblijvend

Algemene voorwaarden

Levering

Het bezige bijtje streeft ernaar om uw bestelling binnen de 3 weken na ontvangst van de betaling naar u te verzenden. Verder kan Het bezige bijtje niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van uw bestelling tijdens de verzending. Verzending van de artikelen is op risico van de klant. Mocht u vragen hebben over bepaalde artikelen, een betaling of verzending dan kunt u die stellen via het volgende e-mail adres: info@hetbezigebijtje.be

Garantie

Het bezige bijtje staat garant voor de kwaliteit van elk artikel. Kleuren op de website kunnen enigszins afwijken van de originele.

Privacy

Alle klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. Nooit worden de klantgegevens ter beschikking van derden gesteld.

Copyright

Het copyright op de website, teksten, foto`s en andere uitingen is voorbehouden aan Hetbezigebijtje. Anderen mogen er alleen met toestemming van Het bezige bijtje gebruik van maken.

We zijn druk in de weer om de website te optimaliseren. Indien u bij uw bestelling een probleem ondervindt, gelieve dan contact op te nemen via info@hetbezigebijtje.be en we helpen je direct verder! Bedankt voor uw begrip.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.