Het Bezige Bijtje

Handgemaakte houten decoratie-, geschenk-, bedrijfs-, trouw-, communie-, geboorte- en doopartikelen, gepersonaliseerd en op maat! In samenwerking met arbeidszorg.

Heb u vragen, wenst u iets op maat, contacteer ons vrijblijvend

Wat kunnen wij voor u betekenen

Sta je voor een belangrijke mijlpaal in je leven zoals geboorte, communie, verjaardag, huwelijk, pensioen… en zoek je hiervoor een origineel gepersonaliseerd artikel of geschenk?

Neem dan zeker hieronder een kijkje op onze webshop.

Heb je zelf een idee of vind je niet onmiddellijk wat je zoekt, wij staan ook open voor op maat gemaakte artikelen.

Ontdek onze wereld

Bij ons vind je handgemaakte, gepersonaliseerde items in hout en ook houten verantwoord speelgoed. Voor de productie gebruiken we verschillende technieken zoals figuurzagen en lasergravure. Het schilderen gebeurt artisanaal en dus met de verfborstel. Voor dit proces gebruiken we kindvriendelijke verf op waterbasis.

Het Bezige Bijtje

Welkom

‘Het Bezige Bijtje’ in het hartje van Gent staat voor handgemaakt, origineel, duurzaam, creatief, op maat en ecologisch. Wij werken uitsluitend in hout. In ons concept staat arbeidszorg centraal, wij werken daarom samen met mensen die om persoons- of maatschappijgebonden redenen niet meer in het reguliere of in het beschermd werkcircuit (zoals maatwerk bedrijven) terecht kunnen. 

De persoon maakt wel kennis met het verrichten van arbeid op een gestructureerde manier binnen een arbeidsmatige omgeving, maar zonder dat hier de druk aanwezig is van een betaalde baan. 

Het uitgangspunt is dat mensen ondanks hun handicap, hun beperkingen en hun problemen ook competenties hebben en kunnen groeien in hun functioneren.

Neem een kijkje in onze nieuwe producten

Resultaat 5–8 van de 9 resultaten wordt getoond

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.